UthyrningCalypso, den senaste generationens uthyrningspumpar.

Vi värnar det individuella!

Det är viktigt att kunna använda ett hjälpmedel varje dag utan att för den skull behöva göra avkall på rörlighet, tid, effektivitet, eller bekvämlighet. Därför skall utrustningen kunna anpassas till användaren i stället för tvärtom, det tycker vi är en självklarhet!

Nu kan Du hyra Calypso bröstpump. Med IndividualPhases erbjuder den möjligheten till inställningar som passar dig och din kropp varje dag. Vi vet att Du känner din kropp bäst, därför skall det vara enkelt att ställa in Calypso så att det känns bra varje gång, varje dag Du skall pumpa.

Så för att Du skall få ut det bästa oberoende av dagsform eller plats Du befinner dig på, med Calypso har Du en pump som Du kan ställa in efter dina behov och önskemål. Calypso - med individalPhases.

Calypso är en liten och behändig pump som Du enkelt kan ta med dig, en komplett pump väger endast 1,2 kg. Med ett extra flaskset klarar Calypso också dubbelpumpning.

Med IndividualPhases kan du enkelt justera både sugstyrka och sugrytm för att efterlikna barnets sugbeteende och för din bekvämlighet.

Calypso kan köras via den medföljande nätadaptern men vill Du ha total frihet går det också att använda Calypso med batterier!

Som extra tillbehör finns också ett handtag som gör om tillbehörssetet till en handpump.

Att hyra en Calypso kostar 180:- i grundavgift och 16:-/dygn. (priserna är inklusive moms) Minimihyrestid är 7 dagar.

Almedo hyr ut bröstpumpar via många BB, neonatal, och BVC:er i Sverige, kontakta Linda Höjer på 08-768 17 10 för att få reda på var din närmaste hyresdepå finns.
   
Calypso med enkelpumpset
 
Produktion: NorrWebb